FEELGOODYLICIOUS MAGAZINE

MIND, PSYCHE, FEELGOOD EN GEZONDHEID

Privacy & Cookies

Privacyverklaring Just Add Chocolate
 

Just Add Chocolate (afgekort JACh),
gevestigd aan Klaproos 17 4421MA Kapelle Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
www.justaddcopy.nl | www.justaddchocolate.nl
contact@justaddcopy.nl
Klaproos 17
4421MA Kapelle
Nederland
tel. +31113852911

Persoonsgegevens die wij verwerken


Just Add Chocolate verwerkt je persoonsgegevens alleen als je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Dit is het geval als je ons mailt, een bestelling plaatst in de webwinkel of ons belt, en je persoonsgegevens aan ons doorgeeft. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij in dat geval verwerken:
Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Website-adres


Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.


Just Add Chocolate verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om diensten voor je te verrichten, zoals je bestelling naar je verzenden
- Just Add Chocolate analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.


Just Add Chocolate bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 26 maanden voor Analytische cookies.

Just Add Chocolate verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een Verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Just Add Chocolate blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Just Add Chocolate gebruikt alleen technische, functionele en affiliate-cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Omdat we geen gebruik maken van tracking-cookies vragen we je geen toestemming voor het plaatsen van cookies.

 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wanneer je een reactie of een bericht achterlaat

Als je reageert op een artikel kan het zijn dat je jouw naam en mailadres bij ons achterlaat. We bewaren deze gegevens maximaal 6 maanden, daarna worden ze verwijderd van onze (beveiligde) mailserver. Wil je dat je reactie onder een artikel wordt verwijderd? Laat het ons dan even weten.

Just Add Chocolate en affiliate-cookies

Wanneer je klikt op een affiliate-link binnen de website van Just Add Chocolate word je doorgestuurd naar de webshop van een andere (derde) partij zoals Bol.com of Wehkamp. Het is mogelijk dat je daar gevolgd wordt door 'tracking-cookies'. De derde partij is verantwoordelijk voor het verwerken van jouw gegevens daar. Het is daarom mogelijk dat je daar akkoord moet gaan met het plaatsen van cookies.

 

Google Analytics en jouw privacy


Om het surfgedrag van onze websitebezoekers te kunnen analyseren gebruiken we Google Analytics. Ook hier is jouw privacy gewaarborgd door middel van de volgende maatregelen:
we delen jouw gegevens niet met andere diensten van Google
we hebben een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google
we hebben jouw IP-adres geanonimiseerd
we maken geen gebruik van trackingcookies
we maken geen gebruik van user-ID’s

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Just Add Chocolate en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar contact@justaddcopy.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Just Add Chocolate wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


Just Add Chocolate neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
 


Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met contact@justaddcopy.nl

Just Add Chocolate vertelt je

alles over onderwerpen die

het leven leuker maken (zoals

chocola), mind, psyche en je

gezondheid.

 

Alle artikelen staan onder redactie van Just Add Copy.

JustAddChocolate-logo.jpg

Just Add Chocolate Magazine

Just Add Chocolate vertelt je

alles over onderwerpen die

het leven leuker maken (zoals

chocola), zelfontwikkeling, productiviteit, mind en feelgood.

Just-add-chocolate-logo

© 2019 by Just Add Copy