Wacht jij op een teken? Dit is het!

Ultieme twijfelaar, onzekere dubber, planken-koortsige, wel-niet-wel-niet-knoop-doorhakker, de op een gouden schaaltje afweger, de bekijker van alle opties nog eens van alle kanten en de check-check-dubbelchecker....


Wacht jij op een speciaal teken wat zegt: Ja, Góóóó??


Dit artikel bevat zgn. affiliate links. Klik je op een link en doe je vervolgens een aankoop dan ontvangt Just Add Chocolate hiervoor een kleine vergoeding. Dit kost jou niets extra's en zo kunnen wij je blijven voorzien van leuke artikelen!


Ik heb nieuws voor je.


Dubbel goed nieuws zelfs. In dit artikel alleen maar goed nieuws! Ben je er klaar voor? Hier komt goed nieuws #1:


Dit. Is. Het. Teken. Waar. Je. Op. Wacht.


Ga ervoor. Zet die stap vooruit. Hak die knoop door. Volg je hart en spring in het diepe. Eng? Natuurlijk! Kan jij dat wel? Jazeker!!


Je wil dolgraag die nieuwe baan maar twijfelt of je zal solliciteren? Er zijn met jou nog 200 (en natuurlijk veel betere) kandidaten? Schrijf nu die brief, gooi vandaag nog je mail de deur uit. Want dit is jouw moment. Draai die innerlijke onzekerheid even de kop om. Kijk niet naar de 200 concurrenten van jouw begeerde droomjob. Meet jezelf een die-baan-is-gewoon-voor-mij houding aan. Maar doe wel die brief de deur uit.


Je wil graag verhuizen naar een absoluut paleisje maar er zijn meer kapers op de kust? Trek je niet terug maar ga de strijd aan. Niet geprobeerd is in ieder geval verloren. Dus rol je slaapzakje uit voor de deur van de makelaar en ben morgenochtend de eerste die een bod doet. Niet geschoten is altijd mis toch..


Je bent niet meer gelukkig in je huidige relatie? Dan is dit zéker jouw teken om in beweging te komen. Ofwel je stapt eruit, danwel je gaat samen werken naar een oplossing. Maar de optie 'we tobben nog wel ff voort' is geen optie meer. Het leven is serieus te kort om met een verdrietig hart rond te lopen.


De magic fairy staat klaar met glitterdust


Want dat is waar het om gaat hier. Stilstand is achteruitgang. De magic fairy staat klaar om haar glitterdust over jou uit te strooien maar als jij niets doet, niet je sollicitatiebrief schrijft, is de kans dat je die baan scoort natuurlijk zeker 0. Je droomhuis gaat aan jouw neus voorbij als je geen enkel bod doet. En die fijne relatie komt niet tot stand of tot bloei als jij op de bank zit te mokken.


De kans op mazzel is nada-noppes-niets als jij niet in beweging komt. Actie=reactie. Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg.


Lees ook: Yess. 9 Slimme tips om meer mazzel te hebben.


Ben je klaar voor goed nieuws #2 ?


Er is meer goed nieuws te melden. Nog beter dan het eerste nieuws zelfs.


Je. Hebt. Geen. Teken. Nodig.


Dat is het. Je hebt helemaal geen teken nodig. Van niemand. Nooit. Je mag er op vertrouwen dat jij, en jij alleen dus (*streng kijkt, ja jij daar*) al alles in huis hebt om helemaal zelf een stap te zetten. Van wie heb je goedkeuring nodig? Alleen van jezelf toch? Niemand anders gaat, en hoeft, jou een zetje te geven om een stap te zetten naar een beter, gelukkiger, leven. Lees dit nog eens goed:


Je hebt van niemand goedkeuring nodig.


Alleen jijzelf voert de regie over jouw leven. Leg alsjeblieft niet de teugels van je geluk in andermans handen. Je hebt hier op aarde alleen jouw eigen leven te leven. En daarbij krijg je maar 1 kans om dat te doen. Er is geen try-out of iets dergelijks. Hoppaa, direct live en voor het echie. Ga niet je leven inrichten op een manier zoals anderen dat van je verwachten, als jou dat zelf niet blij maakt. Volg niet de gebruiksaanwijzing van een ander. Dat geldt alleen voor Ikea-kasten. Maar niet voor jouw leven.


Wacht niet op een teken. Op goedkeuring. Op een duwtje van buitenaf. Geef jezelf een schop onder je (...) en zet die stap.


Meer motivatie nodig?


Dan kan ik je het boek 'Alles is uitvogelbaar' van Marie Forleo van harte aanbevelen. Als er iets is wat jou echt die broodnodige duw gaat geven is het dit boek wel. Het ligt hier inmiddels stukgelezen op de plank. En gaf mij (bij Just Add Chocolate) het zetje eindelijk een werk te maken van een project wat al langer op mn droomlijstje stond. Daarover binnenkort meer (leuk-leuk) nieuws!Shoppen: Happy-Day dankbaarheidsdagboek

Een unieke uitgave van Just Add Chocolate voor meer geluk, tevredenheid en dankbaarheid. Nu te koop bij Bol.com

1/1

Just Add Chocolate Magazine

Just Add Chocolate vertelt je

alles over onderwerpen die

het leven leuker maken (zoals

chocola), zelfontwikkeling, productiviteit, mind en feelgood.

Just-add-chocolate-logo

© 2019 by Just Add Copy