FEELGOODYLICIOUS MAGAZINE

MIND, PSYCHE, FEELGOOD EN GEZONDHEID

Disclaimer en Copyrights

Affiliate links

Just Add Chocolate is lid van een paar affiliate-programma's, zoals Bol.com, Wehkamp en Paypro. In diverse artikelen verwijzen we, middels een affiliate-link naar 1 van die webshops. Hiermee verdient Just Add Chocolate een klein bedrag aan commissie wanneer jij daar iets koopt. Je betaalt daar zelf niets extra's voor. 

Op die manier kunnen wij, bij Just Add Chocolate, onze kosten dekken en er een bedrag(je) aan verdienen. En dat geeft ons weer de mogelijkheid om mooie, inspirerende en vermakende content voor jou te blijven schrijven. 

Product reviews

Soms zijn we zelf zo enthousiast over een product, bijvoorbeeld een inspirerend boek, dat we hier een artikel over schrijven. Zo willen we onze ervaringen met jou, de lezer, delen en je uitnodigen om dat boek ook te lezen. Je kunt er op vertrouwen dat we je geen onzin aansmeren, enkel om het product te promoten. We delen alleen reviews van zaken/producten waar wij in geloven, wat ons helpt en misschien ook jou. 

Just Add Chocolate wordt, met veel liefde, voor jou gemaakt door de redactie van Just Add Copy. Alle artikelen die je op onze website vindt zijn origineel en niet gekopieerd van andere websites of blogs. Soms ligt een boek of wetenschappelijk artikel aan de basis van een artikel. We zullen dit, waar mogelijk, erbij zetten. 

Mocht jij een artikel of content zien waar wij geen publicatie-recht op hebben? Laat het ons dan even weten.

Het is strikt verboden om content te stelen, kopiëren of 'te lenen' zonder onze toestemming. Wil je iets op jouw website plaatsen omdat je het geweldige content vindt? Vraag het ons dan even.

Het is ook mogelijk dat we een bepaald leuk artikel voor jou opnieuw schrijven en aanpassen voor jouw lezers. Natuurlijk vinden we het geweldig om jou te helpen! We rekenen hiervoor een (vriendelijk) tarief.

Just Add Chocolate vertelt je

alles over onderwerpen die

het leven leuker maken (zoals

chocola), mind, psyche en je

gezondheid.

 

Alle artikelen staan onder redactie van Just Add Copy.

JustAddChocolate-logo.jpg

Just Add Chocolate Magazine

Just Add Chocolate vertelt je

alles over onderwerpen die

het leven leuker maken (zoals

chocola), zelfontwikkeling, productiviteit, mind en feelgood.

Just-add-chocolate-logo

© 2019 by Just Add Copy